Recursos

Aquí hi aniré penjant recursos que he anat generant des que va néixer el meu segon fill, i que penso que poden ajudar a altres famílies. Són els fruits de l’arbre de la maternitat. Els aniré actualitzant a mida que els vagi maquetant una mica més bonics. Ara alguns són simples google docs 😉

Ah! i com que m’agradaria que els béns flueixin, si t’has beneficiat d’alguns dels recursos que he compartit i et sortís donar alguna cosa en compensació, he obert una pàgina de micromecenatge a la plataforma Ko-fi, no per a mi, sinó per a aconseguir fons per a recolzar altres mares i infants. De les moltes que hi ha he triat els kits d’ajuda de la UNFPA.

A sota de la llista de recursos et deixo tota la informació.

Exemples dels recursos:

* el veganisme NO és una dieta ni una tendència alimentària, és una posició ètica i poltíca que posa els animals no humans al mateix nivel d’importància moral que els humans, per la seva capacitat de sentir i patir, i per tant, implica decidir respectar-los i procurar no inflingir-los dolor. Una de les seves conseqüències és que les persones veganes segueixin una pauta d’alimentació que exclou tots els productes d’origen animal en la seva alimentació, i per tant, segueixen una dieta basada en vegetals (vegetals, cereals, llegums, llavors, etc.).


M’agradaria destinar els (possibles) ingressos que aquesta pàgina ko-fi.com/marionaxs (link a la imatge de l’esquerra) generi a ajudar a altres mares i infants, a través d’aquesta organització: UNFPA (Fondo de Población de las Naciones Unidas)

“El UNFPA es el organismo de las Naciones Unidas encargado de la salud sexual y reproductiva. Nuestra misión es crear un mundo en el que todos los embarazos sean deseados, todos los partos sean seguros y se aproveche el potencial de todos los jóvenes. El UNFPA apoya:

  • La atención a la salud reproductiva de mujeres y jóvenes en más de 150 países – donde vivemás del 80% de la población mundial.
  • La salud de las mujeres embarazadas, especialmente 1 millón de mujeres que sufren complicaciones potencialmente mortales todos los meses.
  • El acceso fiable a anticonceptivos modernos es suficiente para beneficiar a 20 millones de mujeres al año.
  • La formación de miles de trabajadores sanitarios para ayuda

I per si voleu fer la donació directament:

Aquesta web fa servir cookies pròpies per a millorar-ne la seva experiència de navegació. Clicant a ACCEPTAR dones el teu consentiment per al seu ús.    Configurar i més informació
Privacidad