Episodi 7 – Tips d’instruments de 0 a 3 anys

TIPS D'INSTRUMENTS DE O A 3 ANYS

Aquest episodi és molt i molt especial perquè hi trobareu la primera entrevista que he fet en el podcast, i és una entrevista molt especial, a la Montse Loaso, la professora i tallerista de La Iguana Kids, uns tallers de música en família del centre cultural La Iguana, de Sants.

Pels que ja estan dins de la meva Newsletrer els he fet arribar el llistat de tots els instruments dels que hem parlat, per etapes, i amb fotografies! Encara no estàs apuntada a la Newsletter? Et perdràs la propera…? 😉

Els instruments, per etapes:

Des del naixement

 • la veu

De 4 a 10 mesos

 • sonalls

Dels 12 als 24 mesos

 • ous sonors
 • pal de pluja
 • campanes
 • ocean drum
 • picarols
 • pandero
 • tubs sonors (boomwhackers)

Dels  2 als 3 anys

Tots els anteriors +

 • panderetes
 • castanyoles
 • claus
 • Ukelele
 • flauta dèmbol
 • la güira
 • sonalls de llavors
 • cocos
 • xiules de tren
 • bongoos
 • tambú
 • xilòfon
 • triange

En el BONUS 1 de l’episodi la Montse va fer sonar tots els instruments que havíem vist, i a més a més en el BONUS 2 va donar les referències de botigues físiques o online on comprar aquests instruments: els tubs sonors a la pàgina oficial www.boomwhackers.com, la resta d’instruments es poden trobar a la Thomann (online), a Alfasoni, C. Perú, 72 Barcelona, a botigues de la cadena UME, a gegants de distribució que no cal ni anomenar, i també a valentes botigues resistents de barri com a Fustacadabra (Galileu, 23) o Volvoreta (Vallespir, 43) al barri de Sants de Barcelona. Agegeixo també Jugaia de Sant Quirse del Vallès o la cadena de botigues Abacus.  

Si vols que t'avisi quan actualitzi el podcast subscriu-te!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies pròpies per a millorar-ne la seva experiència de navegació. Clicant a ACCEPTAR dones el teu consentiment per al seu ús.    Configurar i més informació
Privacidad