Episodi 7 – Tips d’instruments de 0 a 3 anys

TIPS D'INSTRUMENTS DE O A 3 ANYS

Aquest episodi és molt i molt especial perquè hi trobareu la primera entrevista que he fet en el podcast, i és una entrevista molt especial, a la Montse Loaso, la professora i tallerista de La Iguana Kids, uns tallers de música en família del centre cultural La Iguana, de Sants.

Els instruments, per etapes:

Des del naixement

 • la veu

De 4 a 10 mesos

 • sonalls

Dels 12 als 24 mesos

 • ous sonors
 • pal de pluja
 • campanes
 • ocean drum
 • picarols
 • pandero
 • tubs sonors (boomwhackers)

Dels  2 als 3 anys

Tots els anteriors +

 • panderetes
 • castanyoles
 • claus
 • Ukelele
 • flauta dèmbol
 • la güira
 • sonalls de llavors
 • cocos
 • xiules de tren
 • bongoos
 • tambú
 • xilòfon
 • triange

En el BONUS 1 de l’episodi la Montse va fer sonar tots els instruments que havíem vist, i a més a més en el BONUS 2 va donar les referències de botigues físiques o online on comprar aquests instruments: els tubs sonors a la pàgina oficial www.boomwhackers.com, la resta d’instruments es poden trobar a la Thomann (online), a Alfasoni, C. Perú, 72 Barcelona, a botigues de la cadena UME, a gegants de distribució que no cal ni anomenar, i també a valentes botigues resistents de barri com a Fustacadabra (Galileu, 23) o Volvoreta (Vallespir, 43) al barri de Sants de Barcelona. Afegeixo també Jugaia de Sant Quirse del Vallès o la cadena de botigues Abacus.  

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies pròpies per a millorar-ne la seva experiència de navegació. Clicant a ACCEPTAR dones el teu consentiment per al seu ús.    Configurar i més informació
Privacidad