Què és Docu Mami Tips i qui soc

En aquest podcast explicaré “tips”, trucs, consells, idees que com a documentalista i mare penso que poden ser útils per a altres persones que estiguin en fase de criança (i potser també a les que no!)
Idees de productivitat, idees gestió del temps, algun tip de criança, creuat amb el fet que som família monoparental, de forma que la organització és molt important per al nostre dia a dia!
 
cropped-Docu-6-removebg-preview

La periodicitat serà aleatòria! Imprevisible...

Aquesta soc jo

Mariona Sanfeliu - Fotografia Ariadna Creus
Mariona Sanfeliu (Foto: Ariadna Creus)

Em dic Mariona Sanfeliu i soc llicenciada en Filosofia i Documentalista (no de fer documentals sinó de gestionar informació). He treballat en temes de recerca en diferents universitats i fundacions, de Copy i Content & Community Manager a diferents empreses i ara treballo en el departament de marketing d’una botiga de ferratges tant pel particular com per a interioristes i arquitectes.

Dues de les meves passions són escriure i veure arts escèniques, així que escric en blogs propis o col·lectius, i majoritàriament ressenyes sobre teatre, dansa, circ o titelles al digital de cultura Núvol. És un puntal molt important de la meva identitat el fet de ser vegana des de 2014 i com a animalista tinc diversos projectes de difusió del veganisme (Las Vegafas, LaDocVeg i el més recent, actual i que em té entusiasmada: el projecte per a infants escoleta vegana).

A casa convivim una adulta, un infant i una gossa de protectora, una gata de carrer i una altra gata de refugi. M’encanta aprendre coses noves. El darrer curs que he fet ha estat un curs de llengua de signes catalana! Em va encantar…

Aquesta web fa servir cookies pròpies per a millorar-ne la seva experiència de navegació. Clicant a ACCEPTAR dones el teu consentiment per al seu ús.    Configurar i més informació
Privacidad