Episodi 1 – Tips de Gmail 1a part

Tips de Gmail - I. Els filtres i les etiquetes

En aquest episodi parlo de la gestió del correu electrònic, en concret funcionalitats aplicables a Gmail però que poden adaptar-se a altres gestors de correu, la tècnica anomenada "inbox zero", l'ús dels filtres i la seva relació amb les etiquetes com a eina d'organització dels correus electrònics.

Per cert, fe d'errates, on dic al principi que una etiqueta és un "cul de sac" en realitat volia dir que és un "potpourrí"! Tingueu pietat perquè és el primer episodi, jejeje, i una molt bona amiga ja m'ha fet feedback constructiu d'anar més de "cara a barraca" i potser començar dient de què tractarà l'episodi, és a dir, quin "pain" o punt de dolor pot resoldre escoltar-lo (gràcies Annuski! 😉 )

I us deixo aquí sota alguns vídeos de recopilació de trucs i funcionalitats de Gmail més complets que he trobat en llengua castellana. Va bé per veure on està cada cosa, més pràctic que només sentir-ho en àudio!

I aquí coses que he citat durant l’episodi:

  • L’app Mailbox que ajudava a motivar-te a aconseguir l’inbox 0 regalant-te una foto bonica treta d’Instagram quan buidaves la safata d’entrada – Font: Blog ciudadanob
  • Metodologies per a fer Inbox0 per rutina: clase del curs de Productivitat de Joan Boluda, article a Techtarget (en anglès), article de la web de Asana (en castellà)
MailBox

Font de la imatge: Saltandotrenes.com

Una de les meves safates (principal) un cop fet l’Inbox0

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies pròpies per a millorar-ne la seva experiència de navegació. Clicant a ACCEPTAR dones el teu consentiment per al seu ús.    Configurar i més informació
Privacidad